Announcement

Collapse
No announcement yet.

Adidas UltraBoost Träningsskor

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Adidas UltraBoost Träningsskor

  Skorna fortsätter att marknadsföra Three Stripes LEP (Linear Energy Push)-teknologi och omarrangerade stretchweb-yttersula med Continental™-gummi. Dam/Herr Adidas UltraBoost Baserat på data från kvinnliga löpare har den tyska sportklädesbehemothen inkluderat ytterligare klackar på yttersulan för att skapa en mer centrerad övergång. Tillsammans skapar varje ovannämnd komponent en ultralyhörd åktur, samtidigt som den betjänar ett historiskt förbisedt segment av idrottare.  Även om Adidas UltraBoost Träningsskor är hypad redan från början – till stor del tack vare Kanye West – är adidas UltraBOOST inte riktigt lika populärt som det var för år sedan. Men med nya märken och modeller som dyker upp är det möjligt att vi kommer att se denna förändring till det bättre. UltraBOOST DNA Web är mycket intressantare än närliggande iterationer och gör nya saker med den vadderade sulan.

  Onekligen bland det bästa adidas har att erbjuda, IVY PARK fångar Beyoncés stil och destillerar ner den till några av Three Stripes viktigaste silhuetter. Adidas UltraBoost Lägsta Priset Och medan var och en har sina egna meriter, är det få som konkurrerar med UltraBOOST, en av de mest ikoniska löparna under det senaste decenniet. Här kommer den kollaborativa versionen i en helt ny "Navy"-färgvariant, en minimal som tidigare iterationer.

  Nyansen, som faktiskt är lite ljusare än en traditionell marinblå färgar varje armatur med lite undantag. Adidas UltraBoost Billigt Online Stickningen längs basen, spolarna som accentuerar hälen och spetsbygeln som sitter ovanpå plösen är alla nästan tonmässigt identiska och matchar fodret, BOOST-sulan och buren, men inte ränderna som föredrar en djupare blå.

  Köp Adidas UltraBoost Online kommer att debutera i sex färger mellan den 6:e och 9:e december och lovar samma energiåterkomst som sina föregångare – i synnerhet den direkta. PRIMEKNIT+-konstruktionen i hela ovandelen följer samma mönster, samtidigt som den har delvis återvunnet Parley Ocean Plastic-garn. Mellansulorna har samma mängd BOOST-skum som på UB 21, med ett fall på 10 mm.

  www.skorway.com

Unconfigured Ad Widget

Collapse
Working...
X