En blandning av olivolja, solbränna och kricka komponerar den övre delen på lateralsidan medan den andra sidan håller sig till en gråskala svart, grå och vit kombination. Dam/Herr Nike Blazer Mid Mockaprofilen Swooshes uppvisar också ett felaktigt utseende eftersom de ses i både vitt och grönt. Istället för sin vanliga exponerade skumtunga avslöjar nu tungans baksida mysig fleece, med det mjuka materialet också i modellen. När det gäller märkeselement har tungan kampanjens ”Move To Zero” Pinwheel -logotyp - en antydan om att hållbara material har använts i modellens konstruktion.Medan Nike Blazer Mid Träningsskor inte har fått mycket uppmärksamhet i mainstream nyligen, har Swooshs skateboardlinje några nya utgåvor som kan förändra det. Det kommande "Mosaic" -paketet kommer säkert att vända på huvudet genom att presentera stilar som pryder ett lapptäcke av olika nyanser och material. Efter att ha avslöjat ett enkelt svart och grått par och ett flerfärgat arrangemang har ett tredje erbjudande dykt upp, som sitter någonstans mitt emellan de två-även om det använder ett tvåfärgat tillvägagångssätt, släpper det ut gråtonen efter en djärv grön och gul passform .

Överdelen har en mosaik av läder, mocka och textil i olika nyanser av grönt. På sidorna fortsätter Swooshes detta abstrakta tema, till och med väljer ett delat utseende. Nike Blazer Mid Lägsta Priset Gul applicerad på dessa Swooshes och den broderade Nike -logotypen på den vita textilklacken resulterar i en färg som påminner om Oregon Ducks. När det gäller den enda enheten ser det vita gummit olika texturerade ytor för att främja blockeringsschemat.

Nike Blazer Mid Rea Online Med en slät vit läderbas använder den Swoosh -gummi och rördetaljer för att utöka färgpaletten. Swoosh är i en orange Bright Crimson -nyans, som också har applicerats på överlägg på framfoten och hälen. Runt den här logotypen finns remsor av aqua - som också används på hälfliken - och Blue Void, som är en mörk marinblå till skillnad från de gladare ovannämnda färgerna. Designen är färdig med NIKE broderad i Bright Crimson på hälen.

Innan Nike Blazer Mid potentiellt framträder i Virgil Ablohs ryktade uppföljningskollektion "The Twenty", skämmer det med sin självberoende experimentella sida. Shoppa Nike Blazer Mid För sin nästa "oändliga" iteration med Nike Sportswear D/MS/X -etikett har den ikoniska silhuetten fått ett enkelt "svart/vitt" färgschema. Med ett ögonblick liknar det kommande parets tvåfärgade palett och icke-traditionella design en sida från sacais samarbetsarsenal, men brist på skiktade tungor och tungor avfärdar den tanken.

www.bdzsneakers.com